Another TV series

What I have been doing this week so far

hmm collageMin nyeste baggrund på min computer

Hej blog ♥

Denne uge har indtil videre været rigtig “hyggelig”. Jeg har hygget mig specielt meget med en af pigerne fra min klasse. Både mandag, tirsdag og idag har vi været et smut i centeret efter skole, og nu har vi aftalt (ikke sikkert vi overholder det), at vi også skal tage i centeret både torsdag og fredag, bare for sjov, og for at vi kan sige at vi har været i centeret en hel uge haha. Jeg har kun fået købt mig selv en ting (faktisk 2 ting, men jeg returnerede den ene). Den ene ting vil i få et se en af de næste par dage.
Idag er det min fars fødselsdag, så min søster og jeg havde lavet morgenbord med gaver og flag, super hyggeligt.
nu vil jeg smutte ind og fejrer min far lidt mere. Her kl. 20:35 skal vi også se station 2. Jeg ved ikke om det er noget for jer, men nogle gange syntes jeg godt det kan være spændende. Idag handler det om hvordan politiet opklarede Danmarks historiens største røveri. Så må vi se, ud fra “traileren” ser det meget spændende ud. Men inden det skal jeg lige et smut i bad også, så vi ses! Knus ♥ 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Another TV series