Ankommet pakke fra Sheinside.dk

Another TV series

greys_anatomy_abc_logo.jpg

Hej blog ♥

Jeg er endnu engang blevet suget fast til en serie, nemlig Grey’s Anatomy (Grays hvide verden på dansk). Det er en serie der foregår på et hospital, i hvert fald det meste af tiden. Man følger Meredith Gray og hendes venner, mens de går igennem alverdens forskellige ting. I starten var jeg lidt skeptisk da min veninde fortalt mig om det, men så snart jeg havde set 1. afsnit var jeg solgt. Det er så slemt at jeg næsten ikke laver andet, haha jeg skal nærmest på afvænning :-)
Men jeg vil helt klart anbefale jer at se den! Den er bare utrolig god. Den er både sjov, sørgelig, romantisk og jeg kan blive ved. Man kan se serien på Viaplay (søg: Greys hvide verden og du finder sæson 1-9),  på DENNE hjemmeside (bare find den under TV-shows) og jeg  tror også man kan se den på Netflix. Når du først er begyndt på serien, så skal du aldrig bekymre dig om at kede dig igen, haha.Håber i alle har det godt, knus ♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ankommet pakke fra Sheinside.dk