1. day in my summer vacation

2. day in my summer vacation

Hej blog :-)

Jeg sov liiidt længe idag, men du har man vel også lov til, når man har ferie – har jeg ikke ret? :-)
Nå men jeg var til fest på stranden igår med min klasse, og min veninde Frederikke og jeg havde som sagt været oppe i fakta for at købe lidt booze, haha :-)
Vi tog ned på stranden 1 time før festen skulle starte, så vi sad og hyggede os broen, og der kom flere og flere og hægtede sig på os.
Det var ret hyggeligt at være sammen med mine veninder – specielt Frederikke og jeg -, men ellers var det desværre ikke en fest at prale af…
Vi har en ret tydlig opdeling i klassen, og der er desværre ikke så meget at gøre ved det.. Når man først har været en slags person, kan man åbenbart ikke ændre sig gennem årene.. Men what ever! Nu er jeg færdig i folkeskolen, og jeg skal ikke tænke på den klasse mere :-)

Idag skal jeg ned på posthuset og sende en pakke retur (den kjole jeg modtog forleden) også skal jeg hen i fitness centeret og sige, at jeg skal have en måneds ferie derfra, da jeg ikke får muligheden for at komme..

Jeg håber at i alle får en dejlig fredag, med fest eller måske en hyggelig tøse-aften?

Jeg skulle faktisk have været i byen i aften, men jeg skal til konfirmation imorgen, så det kan jeg desværre ikke.. øv :-(

Vi ses!

hav

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1. day in my summer vacation