Instagram this week

This week and tomorrow

Hej blog :-)

I denne uge har jeg været meget sammen med min bedste veninde Frederikke.
Tirsdag tog vi hen for at træne, efter at Frederikke havde været til engelsk eksamen.
Onsdag var det meningen, at vi skulle begynde på vores dansk analyse til dansk eksamen, men det fik vi ikke gjort. I stedet solede vi os og havde en hyggelig dag. Indtil kl. 15, hvor jeg skulle til fødselsdag med min familie.
Torsdag tog jeg hjem til Frederikke igen, og igen var det meningen at vi skulle lave dansk analyse, men det fik vi igen ikke gjort. Vi flyttede i stedet rundt på hendes værelse, da hun havde solgt sit skrivebord på DBA, så der var flere muligheder for hvordan hendes møbler skulle stå. Da vi var færdige med det skulle vi passe hendes lillesøster, og da vi endelig fik tid til dansk var vi alt for udmattede, så vi udskød det til fredag.
Fredag morgen gik vi endelig igang med analysen. Vi fik det faktisk overstået ret hurtigt, så vi ærgrede os lidt over, at vi ikke havde lavet den tirsdag. Men pyt :-) Vi udnyttede resten af dagen til at tage en tur ud og shoppe!

Fredag og lørdag slappede jeg af og hyggede mig med min lillesøster, og af en eller anden grund fik jeg ikke blogget…
Idag, søndag, har jeg været nede og træne med Frederikke igen, jeg har øvet mig til min dansk eksamen, også har jeg prøvet at blive så brun som muligt!

Imorgen skal jeg op til dansk eksamen, så jeg skal øve mig lidt mere her til aften, også ved jeg at der bliver serveret et stykke hjemmelavet jordbærkage senere! Mums -det glæder jeg mig til! :-)

Jeg vd ikke hvor meget jeg kan få blogget de næste par dage, da jeg får travlt med at læse op til kristendom eksamen som er på torsdag. Men så snart jeg får muligheden vil jeg lave et indlæg om de ting jeg købte i fredags!

Jeg håber i alle har haft en god uge og en afslappet weekend!

Lilla blomst

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instagram this week