Woo girl you're shining like a fifth avenue diamond!

First day in school // Gymnasiet

Hej blog :-)

Idag havde jeg min første dag i gymnasiet! Hold op, hvor var der bare mange sommerfugle i min mave i morges! Da jeg skulle ud af døren, havde jeg mest lyst til are at løbe skrigende ind og gemme mig under dynen, men det gjorde jeg selvfølgelig ikke.
Da jeg kom hen til gymnasiet og fandt frem til introeleverne for min klasse, var det en smule “akavet”. Jeg kendte ingen piger, jeg vidste kun hvem en dreng var, en jeg gik i klasse med fra 0.-2. klasse. Men mange af pigerne kendte hinanden, og jeg tænkte bare pis…. forid så kunne jeg jo godt få svært ved at komme ind i fællesskabet. Men jeg fandt så ud af at det ikke var ALLE pigerne der kendte hinanden. Jeg stod på et tidspunkt helt alene, og så var der lige pludselig en af pigerne (som stod sammen med 4 andre piger, som hun kendte), som kom over og snakkede med mig. Hun var rigtig sød. Jeg spiste også frokost med en anden rigtig sød pige, og senere snakkede jeg med en tredje sød pige. Så jeg syntes det blev en god dag. 
2.g’erne havde arrangeret nogle aktiviteter efter skole, og det var super sjovt. De gjorde lidt grin med os og fik os til at se dumme ud, men det var sjovt nok :-) F.eks. den første af aktiviteterne, der stod vi på række, også fik den første nutella på næsen, og så skulle man give det videre ved at næsekysse. Det var rigtig sjovt, men nutellaen stank! 
I min klasse er vi 24 piger og 5 drenge, men af en eller anden grund, så endte jeg mellem 2 drenge til denne aktivitet, haha – det var sjovt nok :-)
Den sidste aktivitet der havde lavet, var øl stafet. Det havde jeg aldrig prøvet før, men det gik okay. Ham der stod ved ølkassen stod og skyndede virkelig meget på mig, men ellers gik det fint!

Jeg syntes jeg har fåen en rigtig fin klasse, og jeg glæder mig til at lære dem bedere at kende! Er i også startet i gymnasiet – hvordan var jeres første dag?
Jeg håber i har haft en lige så god dag som jeg har! Knus

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Woo girl you're shining like a fifth avenue diamond!