Back to school // What's in my school bag

Woo girl you’re shining like a fifth avenue diamond!

Hej blog :-)

Jeg tænkte, at jeg lige ville dele min nuværende yndlingssang med jer. Mange af jer kender nok sangen i forvejen, den hedder “Classic” og bliver sunget at MKTO. Jeg syntes det er en rigtig god sang, og jeg kan især godt lide første linje, som lyder ligesom overskriften; “Woo girl you’re shining like a fifth avenue diamond”. Jeg syntes sangen har god energi, og man bliver helt glad af, at høre den – det gør jeg i hvert fald. 
Hvis i kender “Jamies world” på facebook, instagram eller twitter, så ved i nok, at hun laver en masse sjove videoer (eller de fleste syntes i hvert fald de er sjove), deriblandt, har hun lavet en video hvor denne sang er i baggrunden. Så hver gang jeg hører den sang, kommer jeg også i tanke om den sjove video, som hun har lavet, og jeg tror det er med til at gøre mig glad også :-)

Jeg har det desværre bare sådan (ligesom de fleste har), at når jeg har hørt sangen i et stykke tid, så bliver jeg træt af den… Jeg glæder mig ikke til, at jeg bliver træt af denne sang!

Du kan høre sangen lige HER.
Kender i sangen? og hvad syntes i om den?

Classic sangteks 1 linje

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Back to school // What's in my school bag