Today's lunch

Back to school // What’s in my school bag

What's in my school bag

What's in my school bag 2

Hej Blog :-)

Idag har jeg planlagt, at forberede mig på min første dag i gymnasiet, som er imorgen! Derfor har jeg her til morgen/formiddag fundet alle de ting frem, som skal i min skoletaske. Og jeg tænkte at jeg lige ville dele det med jer derude, så i kunne få en idé om hvad I skal putte i jeres skoletaske :-)
Faktisk havde jeg slet ingen anelse om hvad jeg skal tage med, men af en eller anden grund fik jeg lagt en masse ting frem alligevel, nu håber jeg bare på, at det er de rigtige ting! Så jeg er selv lidt lost, men håber (og måske tror jeg også lidt), at jeg har fundet det rigtige. Hvis i kender til nogle ting, som jeg ikke har med, så må i MEGET gerne skrive det i kommentaren så jeg, og I, har mulighed for at få det med :-)

Lige her i starten bruger jeg min DAY Birger et mikkelsen taske. Jeg ønsker mig en Fjällräven rygsæk (Kånken Laptop 13″), fordi jeg ikke vil ødelægge min DAY taske ved at bruge den som skoletaske med en masse tunge skolebøger i..

I min taske har jeg så følgende:
En elastikmappe, til hvis vi får nogle papirer. En notesbog, så jeg kan skrive vigtige informationer ned. Mit penalhus. Klippekort. Høretelefoner. Min pung (jeg syntes altid man får brug for den, hvis man ikke har den med). Nøgler. Den ternede lille “taske” har jeg forskellige praktiske ting og sager i, f.eks. neglesaks, spejl og hånddesinfektionsmiddel. Tyggegummi. Vandflaske. Solbriller. iPhone coveret skal repræsentere min iPhone. Og tilsidst har jeg min makeup-pung, med lidt makeup i, så jeg lige kan friske op eller, hvis det regner eller sådan noget.

Det var det jeg havde pakket, jeg håber i kan bruge det til når i skal pakke jeres egen skoletaske :-) Knus

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Today's lunch