Don't forget the details

Home sweet home!

Hej blog!

Så er jeg tilbage igen, efter 2 laaaaange uger i Jylland… Det er SÅ skønt at være hjemme igen, uden at skulle rode efter tøj og andre ting i en pakket taske, fyldt med så meget tøj som muligt.
Den 1. uge i Jylland tilbragte jeg i et lejet sommerhus med min søster, mormor og hendes mand. Det var hyggeligt nok, men det var godt nok også kedeligt! Vi lavede ikke andet end at købe ind, tage på stranden, spise og sole os på terrassen… Også var der intet signal, så det var jo bare fedt…
Men 2. uge var lidt mere spændene. Den tilbragte jeg i et gæstehus, på en gård, som nogle af vores venner har, med min søster, mor og min papfar. Ja jeg ved det godt, det lyder dødsygt, men det var faktisk dejligt at tilbringe en uge med dem væk hjemmefra.
Lørdag som var den første dag vi havde i gæstehuset, var min søster og jeg i Fårup Sommerland. Det var rigtig sjovt, men også lidt skuffende… jeg troede de havde flere forlystelser som var noget for min aldersgruppe.. Men det var sjovt nok alligevel, og de havde også lige fået en ny forlystelse – Orkanen -, den var ret god :-)
Søndag hyggede vi med en masse jagtfolk, fordi min papfar går på jagt med vores hunde. Så der var en appoteringsprøve, som det hedder, hvor min papfar skulle dømme hundenes præstation.
Mandag var vi i Nordsøens Oceanarium i Hirtshals. Det er lidt ligesom danmarks akvarium i København.
Tirsdag var vi i Hjørring og gå i gågaderne, der fik jeg lidt af min mor. Det får i også snart af se i et andet indlæg.
Onsdag havde vi min halvstøresøster og hendes kæreste på besøg. De skal have et barn, og havde lige været til scanning, det er et raskt lille barn de får, så det bliver spændene! Vi var også ude og spille fodboldgolf, noget jeg aldrig har prøvet før, men det var faktisk rigtig sjovt! Det tog bare lidt længere tid end vi regnede med – tror vi kom op på omkring 3 timer :-O
Torsdag var vi inde og se Børglum kloster, det var lidt kedeligt, det eneste spændene var, at man kunne se rekvisitterne fra den julekalender (Ludvig og Julemanden), som der er blevet filmet på klostret. Det er helt utroligt så vildt det er at gå ind i sådan et “rum” der er blevet fremstillet kun for, at man kunne filme i det! Jeg ved godt det lyder lidt underligt, når det jo var til en julekalender, men de havde bygget et helt ‘julemandens værksted’. Nå, men senere på dagen fik vi nogle venner på besøg, og de har 5 drenge, så det var lidt af en aften!
Fredag slappede vi bare af og var lidt ude i Blokhus og Løkken inden vi skulle hjem lørdag.

Det har været en skøn sommerferie, og jeg nyder da også de sidste par dage vi har tilbage! For øv, hvor er det bare gået stærkt!
Jeg håber også at i allesammen har haft en fantastisk ferie, vi ses snart! :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Don't forget the details