Christmas update

Who I “follow” on YouTube

Hej blog ♥

Jeg har et par gange fået efterspørgsler fra jer, som spørg efter et indlæg, hvor jeg fortæller om de youtubere jeg “følger”. Derfor tænkte jeg, at det skulle i da have nu :-)

Youtuber collage

Jeg følger faktisk ret mange, men det er kun få, hvor jeg rent faktisk der deres videoer – jeg burde nok rydde lidt op i det haha. De youtubere, hvis videoer jeg ser, er FleurDeForce, Missglamorazzi, Bethany Mota, Macbby11 og (den eneste danske) MrsIdaSchmidt.
Det jeg kan lide ved dem alle sammen er, at man føler man kender dem, og at de er sig selv i deres videoer. Jeg syntes der er mange der er helt kunstige i deres videoer, men de her er meget nede på jorden. De tør alle sammen vise sig både uden makeup og med makeup, og man føler bare virkelig, at de gider sidder foran et kamera og snakke til jeg ved ikke hvor mange mennesker, og samtidig være helt nede på jorden. Det er i hvert fald noget jeg godt kan lide ved deres videoer. 
Disse videoer er jo mest til hvis man vil have makeup tutorials, eller vil have tøj inspiration eller en tredje ting. Jeg finder det bare rigtig rart at høre og se andres valg og meninger i “fashion/makeup verden”, da jeg tit selv kan være i tvivl om, hvad jeg skal tage på eller hvordan jeg skal sætte mit hår på en ny måde eller et eller andet. 
Nu blev det her et lidt langt indlæg, men jeg håber i kunne bruge det til noget, da nogle af jer jo har spurgt efter det :-) 
Hvilke youtubere følger du? Hvis du altså følger nogle. Knus ♥

Forresten så bliver indlægget jeg snakkede om igår lidt forsinket, da jeg har lidt problemer med overførslen af billeder til min computer, så det må i lige vente på lidt endnu.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Christmas update