Sweater for the cold weather

For a minute i felt the world was ours

collage

Hej blog ♥

I må undskylde manglen af blogindlæg de sidste par dage, jeg har bare nydt den meget indsnævrede fritid jeg har haft efter jeg har lavet lektier og opgaver, efter skole både i sidste uge, igår og idag..
I morgen kl. 16 bliver standpunktskaraktererne frigivet, så jeg er lidt spændt og nervøs for at se dem! Jeg kan godt regne ud hvor jeg cirka ligger i de forskellige fag, men det er jo ikke det samme, som at få dem skrevet ned og givet af lærerne. 
På torsdag skal jeg først møde kl. 12:10 så det ser jeg frem til. Fredag skal jeg til fest på mit gymnasie og denne gang skal jeg have to af mine veninder med; Marie og Mie, som også skal sove hos mig efter – det tror jeg bliver rigtig hyggeligt! 
I weekenden har vi besøg af min bonus storesøster og hendes kæreste. Lørdag skal jeg også hjem til en veninde fra min klasse og overnatte sammen med nogle andre veninder fra min klasse. Så i kan nok høre, at jeg får mig en lang weekend med massere ting at lave!
Jeg håber i har et lidt mere interessant skoleliv end jeg har og måske en lidt mere afslappet weekend en mig. Titlen til indlægget er forresten et citat fra min yndlingssang “Show me love (America)” af The Wanted, og billedet har jeg selv sammensat med billeder fra Tumlr.com.
Knus ♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sweater for the cold weather