Favorite snack at the time

New in // Jakcet

Hej blog :-)

Idag var jeg lige et smut ude for at finde nogle nye jeans sammen med min mor. Jeg kom desværre ikke hjem med jeans, men med en ny jakke. Den er super lækker, og jeg glæder mig til at bruge den når det bliver en smule køligere, fordi den er lidt for varm at have på i det her vejr.

Jeg syntes det både er en praktisk men “stilet” (altså efter min smag) jakke, som kan passe til det meste, også er den rigtig billig! i forhold til en jakke altså.
Den koster kun 299,95 kr i Vero Moda, og den er helt ny i butikkerne. Men bare fordi den er ny i butikkerne betyder det ikke, at du ikke skal skynde dig. Jeg kom nemlig ind i butikken og så den som det første, jeg prøvede den og kunne godt lide den, men jeg lod den lige ligge, mens jeg kiggede videre i butikken. Da jeg så havde besluttet mig for at købe den, efter at have kigget færdig i butikken, går jeg hen efter den, og den størrelse jeg havde prøvet er allerede taget… Der var heldigvis en til længere nede i bunken, men jeg blev helt bange for at jeg nu ikke kunne få den alligevel – så skynd dig ud efter en, hvis du beslutter dig for at købe den! 
Du kan selvfølgelig også bare købe den på Vero Moda hjemmeside HER, men den er lidt lille i størrelsen, så det er måske en god idé at prøve den på først.. Jeg bruger normalt S/M men jeg skulle have jakken i L. Keep that in mind, hvis du skal have den også :-)

Jeg har virkelig svært ved at stå op om morgenen, så jeg vil smutte i seng nu – godnat!

Vero Moda jakke collage

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Favorite snack at the time