Produkter jeg har brugt op

Sweater weather + New in // Monki

Hej blog ♥

Nu er det jo ved at blive efterår, og derfor er det tid til at finde de varme trøjer frem. Jeg elsker en dejlig stor hyggelig sweater som jeg kan hoppe rundt i, og nu har man jo den perfekte undskyldning for at have den på! Jeg var ude og shoppe efter vinterjakke idag med min søster og min mor, men det blev til en ny “natkjole” – bare en langt t-shit jeg fandt -, nye vanter og den lækreste strik trøje! 
Jeg fandt striktrøjen inde i Monki, hvilket overraskede mig. Jeg plejer ikke så tit at kigge efter tøj i Monki, men jeg er glad for at jeg gjorde idag, ellers havde jeg jo aldrig fundet denne her perfekte strik. I kan se den på billedet herunder i både mørkegrå og hvid. Jeg købte min i mørkegrå, men jeg overvejer også at skaffe mig den hvide :-) Den koster oprindeligt 250 kr, men jeg havde fået en flyer af en i butikken, så jeg fik 25% rabat – derfor fik jeg den til kun 187,50 kr!!! Det er jo en mega god deal!
Desværre opdagede jeg da jeg kom hjem, at den har et hul ved skulderen pga. de åndsvage bøjler den hang på, så det skal jeg lige se om min mor kan fikse, ellers må jeg hen og bytte den..

Nå men jeg ville egentlig bare lige vise jer to forslag til et efterårslook, som jeg klart vil rocke her i de kolde måneder :-)
Bukserne med mønster/print har jeg kigget efter et stykke tid, og jeg overvejer kraftigt at købe dem!
Hvad syntes i om looksne?
God fredag aften derude, knus ♥

A2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Produkter jeg har brugt op