Sweater weather + New in // Monki

New in // Eucerin & La roche-posay

Apotek produkter 3

Hej blog ♥

Produkter fra apoteket er blevet populært at købe, og det er der god grund til. De fleste af de produkter apotekerne sælger, hvis ikke alle, er uden parabener. Mange af produkterne er også uden farvestoffer og parfume.
Jeg har hørt en masse godt om de to mærker ‘Eucerin’ og ‘La roche-posay’, så derfor har jeg også købt et produkt fra hvert mærke.

Fra ‘Eucerin’ har jeg købt en face scrub fra linjen ‘Dermo purifyer’ (den grønne tube på billedet herover). Jeg har ikke prøvet den endnu, da jeg lige skal bruge en anden face scrub op først, men jeg ser frem til at prøve den af :-)
Fra ‘La roche-posay’ har jeg købt en skintonic/rense væske (den blå). Den har jeg prøvet, og indtil videre virker den fint for mig. Jeg føler mig ren og renset i ansigtet efter, at jeg har brugt den og jeg håber, at den også hjælper på mine urenheder, når jeg lige er kommet ind i rutinen med den.

Jeg håber slevfølgelig, at jeg får noget godt ud af at bruge begge produkter, og hvis du også vil prøve dem af, så kan du finde dem på ethvert apotek.

Knus ♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sweater weather + New in // Monki