Long weekend :-)

Ups ups…

Hej blog :-)

Idag har jeg desværre ikke været så god til at holde mig fra sukker… det har jeg faktisk ikke været så god til her på det seneste. Ikke fordi jeg plejer ikke at spise noget, men det har virkelig været slemmere end normalt her på det seneste..
Jeg får virkelig dårlig samvittighed, hver gang jeg har spist noget usundt. Og hver gang jeg spiser noget usundt, så tænker jeg, at nu skal det laves om, men jeg bliver ved med at falde i, jeg kan ikke holde mig fra det. Jeg syntes simpelhen, at det er for svært. Og det gør det ikke nemmere, at min bonusfar hele tiden vil have slik. Fordi jeg kan ikke sige nej, hvis jeg skal sidde og kikke på de andre spise noget…

Til gengæld har jeg været nede og træne idag, det gør så jeg får liiidt bedere samvittighed, men ikke meget, fordi jeg har virkelig været slem til at spise usundt idag.. Men jeg skal også ned og træne imorgen, og jeg håber på, at jeg også kan nå det på fredag! Det ville være så fedt! :-)

Selvom det er rigtig usundt, så bliver jeg lige nødt til at dele et billede en kiksekage med jer. Sådan et stykke har jeg bl.a. spist idag, og det smager så godt! Men det er utrolig usundt – desværre… Her kan i se den: (men det er altså kun en skive jeg har spist)

Kiksekage

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Long weekend :-)