Lazy saturday and lazy sunday

Update // Mediefag

Christmas collage

Hej blog ♥

Idag havde jeg kun 2 moduler, så jeg havde allerede fri kl. 11:40, super skønt sådan en mandag hvor man lige skal igang igen efter weekenden!
Jeg har mediefag, som kunstnerisk fag i gymnasiet, og vi har fået til opgave at lave en film, kaldet ‘Pilot projektet’, i grupper. Efter skole tog min gruppe derfor hjem til Mathias fra min klasse, også brugte vi ellers et par timer på at optage film. Jeg kan godt sige jer, at det er svært, at holde masken når der er kamera på! Det var rigtig sjovt at prøve, selvom jeg var lidt skeptisk ved, at være med foran kameraet. På onsdag skal vi klippe det sammen henne på skolen, det bliver nok også rigtig sjovt, for vi er jo total underlige på filmen haha :-)
Imorgen skal jeg hjem til min farmor og farfar direkte efter skole. Min fætter inviterede mig nemlig, fordi han og min kusine også kommer hjem til dem imorgen. Det glæder jeg mig til, men der bliver nok ikke så meget blogging. Det kan være jeg lige når et hurtigt smut herind imorgen aften, men jeg tvivler, fordi jeg har et par afleveringer, der også skal laves…
På billederne kan i se, at mit julehumør så småt er begyndt, at overtage haha. Knus ♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lazy saturday and lazy sunday