Gave, kulde og farmor & farfar // Update

Jeans // Dr. Denim

Dr. denim sort collage

Hej blog ♥

Forleden fik jeg en tidlig julegave af min far, da det var noget jeg havde brug for nu. Jeg fik et par jeans, Dr. Denim “Plenty” high waisted jeans for at være præcis, og det er de bedste bukser jeg har haft til dato. Jeg har også vist dem som et ønske her på bloggen før.
De sidder helt perfekt tæt til benet, uden af være ubehagelige at have på, og så er de lange nok til mine lange ben. De er super rare at have så, de strammer ikke nogle steder, men sidder stadig som en drøm! Det er virkelig nogle bukser jeg kan anbefale!

Man kan også få dem i “Kissy” versionen, hvor de er low waisted, men jeg kan bedst lide når de er lidt high waisted, som “Plenty” bukserne er. Jeg købte mit par i Magasin til 400 kr, jeg ved at man også kan få Dr. Denim i Sparks, men hvis du ikke gider finde dem i en butik, så kan du bestille dem hjem HER – og der er fri fragt.

I aften skal jeg hygge sammen med 3 piger fra min klasse, så jeg skal afsted med bussen kl. 18:50. Hvad skal i lave i aften? Jeg håber i alle kommer til at hygge jer, enten til en fest, eller sammen med nogle venner/veninder eller bare derhjemme. Knus ♥

2

  • Simone

    Ihh, det er altid hyggeligt at få lidt før julegaver og din gave er da bestemt ikke dårlig! Er faktisk lidt misundelig, hihi. :)
    Glæder mig til at se dig i dem, så man kan se, hvordan de ser ud på dig. ;)

    http://simoneeart.blogspot.dk/

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Så skal jeg da nok få taget nogle outfit billeder snart, hvor de indgår :-) Tak for din kommentar! <3

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gave, kulde og farmor & farfar // Update