Forsinkede beauty must haves til efteråret

15% of your order // ASOS.com

BarryM collage

Hej blog ♥

Vil bare lige hurtigt tippe jer om en rabatkode til ASOS.com. Idag og imorgen kan man nemlig få 15% af sin ordre – altid dejligt, især nu når det er op til julegaveindkøbene. Jeg  har selv lige gjort brug af koden. Jeg har dog begrænset mig gevaldigt med min ordre, fordi jeg skal altså spare op til Prag-turen, som ligger i vinterferien næste år, og da jeg ikke har noget job, må jeg spare på de penge jeg har.
Det jeg fik købt, er de to fine øjenskygge+blush paletter fra BarryM, som i ser på billedet ovenover. Jeg syntes begge paletter er rigtig fine, så jeg kunne ikke vælge. Derfor har jeg bestilt dem begge, også når de ankommer, bruger jeg den ene af dem til en julegave til enten min søster eller en veninde :-)
Imorgen skal jeg i bigrafen og se ‘Catching fire’, nr. 2 i The Hunger Games serien. Jeg glæder mig virkelig meget! Alle jeg kender, som har set den, siger at den er utrolig god, så jeg håber ikke den skuffer.. Jeg skal ind og se den med min far, det tror jeg bliver hyggeligt, selvom jeg normalt ville tage i biografen med mine veninder.
Nå, men i skal ikke snydes for jeres 15% rabat, koden er: ASOSCHRISTMAS13, og i kan finde deres hjemmeside lige HER. God shopping! Knus ♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forsinkede beauty must haves til efteråret