Birthday!

Travlt!

Hej blog :-)

Jeg har ikke blogget så meget de sidste par dage, da jeg har haft vildt travlt. Jeg havde jo fødselsdag i tirsdags, og har derfor holdt en masse for familie, venner og veninder.
Igår (torsdag) holdte jeg en tøseaften for 5 veninder, hvor vi fik lækker aftensmad og dessert. Jeg plejer at købe nogle små gaver ind, så vi kan lave rafle-leg/pakke-leg, det er super hyggeligt, og man kan finde nogle perfekte ting til pakkerne i Søstrene Grene eller Tiger. Nå, men i hvertfald havde vi en super hyggelig aften.
En af mine veninder som jeg desværre ikke ser så tit, blev, og sov hos mig, fordi hun også var inviteret (sammen med hendes familie) til min fødselsdagsfest idag (fredag). Idag havde vi nemlig inviteret min mormor, farmor og farfar, og resten af familien og et par venner. Min mor havde bagt bagels – med fyld til -, minipizzaer og nogle rigtig lækre chokoladekager til dessert. Så jeg har haft nogle rigtig gode dage! Og jeg har fået nogle gode fødselsdagsgaver :-)
Imorgen kommer min anden veninde og så skal vi hygge hele dagen!

Igår fik vi af vide, hvad vi skal op til eksamen i. Jeg skal op i de obligatoriske fag, kristendom mundtlig og biologi (som er på computeren). Jeg er lidt nervøs for kristendom, men i biologi kan jeg gætte, hvis jeg ikke kan svaret :-)

Jeg håber på, at kunne lave nogle flere indlæg idag!

Her er lige et billede af en af de lækre kager, som min mor bagte idag, ser den ikke lækker ud?

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Birthday!