Justin Bieber koncert

Sun!!

Hej blog :-)

Idag og igår har der været en dejlig sol fremme. Det er skønt! Igår lå jeg ude i vores hængekøje i, jeg ved ikke hvor lang tid, og solede mig. Jeg har lidt svært ved at blive rigtig brun, så jeg tager chancen for at sole mig, når jeg kan :-) Jeg tror også, at jeg lægger mig lidt ud idag. Vi har nemlig lige købt den hængekøje, som jeg har ligget i. Det er en ‘Fatboy’, den er stor og super god! Man ligger rigtig godt i den, så den kan varmt anbefales, hvis i også skal have hængekøje ;-) Du kan købe den lige HER

Igår aftes brugte jeg på BT’s hjemmeside, hvor de opdaterede direkte fra Justin Bieber koncerten, (som jeg rigtig gerne ville have været til). I et andet indlæg skrev jeg, at det kun var min ene veninde, der skulle ind og se ham. Men min anden veninde og hendes kusine var så skide heldige at få billetter på dagen! Det syntes jeg selvfølgelig, var vildt fedt for dem, men jeg blev godt nok også misundelig, og så var det bare endnu sværere, når jeg ikke selv skulle med :-( Men på BT’s hjemmeside skrev de, og bedømte de alle de sange, som Bieber sang, og der har åbenbart ikke været den bedste lyd.. Men publikum var helt oppe og køre, og mine veninder har haft en fantastisk aften. Jeg har også læst at Justin Biebers ekskæreste Selena Gomez, besøgte ham da han spillede koncert i Oslo, og at hun måske er med i Danmark. Det kan være, at de er sammen igen? Man ved aldrig :-)

Nå men nu vil jeg lave lidt frokost og nyde solen! Hvad skal du lave idag?

Her er lige et billede af ‘Fatboy’ hængekøjen:

Fatboy hængekøje

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Justin Bieber koncert